Records del Mont Blanc (SoML) #summitsathome

20 març 2020
Records del Mont Blanc (SoML) #summitsathome

Durant aquests dies, en què ens veiem obligats a quedar-nos a casa i a mantenir la distància social, internet i les xarxes socials ens permeten tenir accés a una gran quantitat de contingut: pel·lícules, llibres, cursos en línia ... i, també, tenim més temps per repassar records o imaginar nous reptes.

M'agradaria compartir amb vosaltres alguns moments que aquests dies m'han vingut a la ment. Últimament, penso molt en el projecte de Summits of My Life que em va portar a establir noves marques de velocitat en una sèrie de muntanyes molt especials per a mi.

Fusionant ultra running i alpinisme i, acompanyat dels meus amics i del meu equip, SoML sempre va estar lligat a una manera d'entendre la muntanya purista i minimalista. Rebuscant entre les meves coses, he trobat unes cròniques que vaig escriure sobre els reptes de SOML que m'agradaria anar compartint amb vosaltres.

Començo amb el segon dels reptes, al Mont Blanc, el 2013. Si hagués de descriure amb una paraula aquest dia, el definiria amb "amistat". Va ser molt emocionant poder compartir-lo amb un amic com en Mathéo. A l'arribar al cim i creuar una mirada ja vam entendre to el que significava per a tots dos

Aquí podeu llegir la crònica completa on explico les sensacions que tenia a les 4:50 del matí, quan estàvem amb en Mathéo a punt de començar el repte; la il·lusió a l'arribar al cim; la tristesa quan en Mathéo em va demanar que seguís sol o, també, el material que vaig fer servir.

LLEGIR CRÒNICA AQUÍ

A més, podeu descobrir molt més sobre l'experiència en la pel·lícula 'Déjame Vivir', on veureu en imatges l'ascens al Mont Blanc, així com dos dels següents reptes del projecte de SoML: l'Elbrus i el Cervino. ;)

Déjame Vivir de Summits of My Life a Vimeo.

VEURE PEL·LÍCULA AQUÍ

24 March 2020

Innominata | #summitsathome

Anterior