My best 24h

19 novembre 2019
My best 24h

El febrer de 2109, el Kilian Jornet va passar 24h fent el que més li agrada: esquiant. A més es va posar un repte: saber quants metres de desnivell es podia fer en 24h esquiant. Va dedicar tot un día a fer el que més li agrada. I va ser a partir d’aquest moment, i amb la col·laboració de Suunto, que va voler expressar la mateixa pregunta però aquesta vegada a la seva audiència.

“Què farieu si tinguéssiu 24h per fer el que més us agrada”. Amb aquesta qüestió també s’entèn que a vegades no dediquem prou temps per als nostres hobbies. Nos ens adonem de la importància que té gaudir del que més ens agrada fer. Les respostes que es van rebre van ser diverses i de diferents parts del món, però la majoria enfocades a l’esport a la natura. Hi ha gent que vol passar 24h corrent, esquiant o completant les travesses i els reptes esportius més impressionants. Altres els volen passar ajudant als altres o compartint moments amb la gent que més s'estimen. En definitiva, tots tenen alguna cosa en comú:  dedicar temps a un mateix és important.

El protagonista del vídeo guanyador és l'americà Robert Burton, que volia passar 24h de la manera més inspiradora: fer que el seu amic Chico tornes a córrer. El Chico, que és cec des de fa uns anys s'havia allunyat de les pistes d'atletisme, però gràcies a l'ajuda i inspiració del Robert va tornar a calçar-se unes sabatilles i filmar-ho per tota l'audiència de Suunto. La felicitat qu va desprener aquest moment ens deixa una cosa ben clara: les grans experiències les tenim davant nostre i les hem de saber aprofitar.

Vols conèixer la història sencera? Fes un cop d'ull al video:

https://www.youtube.com/watch?v=NUVJEm2L6cE&feature=emb_title

31 August 2019

Training and Racing 2019

Anterior
25 October 2019

Final de les Golden Trail World Series a Nepal

Següent