Kilian Jornet estrena “Inside Kilian” a Rakuten TV

06 febrer 2020
Kilian Jornet estrena “Inside Kilian” a Rakuten TV

Kilian Jornet presenta el documental "Inside Kilian Jornet" a Rakuten TV. El film formarà part del contingut gratuït i exclusiu que la plataforma de vídeo a la carta (VOD) ofereix i que va començar amb la sèrie original Matchday - Inside FC Barcelona i el documental MessiCirque.

https://rakuten.tv/es/movies/inside-kilian-jornet

El llargmetratge mostra a un Jornet fora del seu escenari habitual. Amb un estil behind the scenes segueix el tour mundial realitzat l'any passat i recull també un any inusual en la vida de Kilian Jornet, que va haver-se d'enfrontar a dues lesions i va aconseguir completar alguns projectes esportius que havia tingut en ment des de fa molt temps. A més, va rebre la millor de les notícies:  la seva futura paternitat.

En un tour frenètic per Àsia, Estats Units i Europa, Kilian Jornet mostra la seva cara menys habitual i ensenya com és el dia a dia d'un atleta d'elit més enllà de les muntanyes. Descobrint el seu costat més íntim, Kilian reflexiona sobre un 2018 marcat per les lesions, la seva recerca de l'equilibri entre la competició i els seus projectes personals i també per la notícia de l'arribada de la seva primera filla.

"Inside Kilian és un documental diferent dels que hem fet fins ara, ja que anem més enllà de la muntanya per ensenyar una mica tot allò que fem com a esportistes d'elit. A més repassa un any que va ser molt especial per a mi amb tots els seus bons i mals moments", explicava Kilian Jornet

El documental és una producció de Lymbus que ja signa altres títols com "Path to Everest", pel·lícula que recull el doble ascens de Kilian Jornet a l'Everest i que es va convertir en una de les 50 pel·lícules més vistes a Espanya en 2018. Actualment la pel·lícula també està disponible en plataformes vídeo a la carta com Vimeo o Amazon Prime.

"Inside Kilian" s'estrena el 13 de febrer a Rakuten TV i estarà disponible en els 42 països europeus on la plataforma ofereix el seu servei.

10 March 2020

"Res és impossible" publicat en rus

Anterior
23 January 2020

Més muntanya al 2020

Següent