Una tardor atípica per Kilian Jornet

19 novembre 2018
Una tardor atípica per Kilian Jornet

Ha estat una tardor intensa i diferent per Kilian Jornet després d’una temporada peculiar on hi ha hagut una mica de tot: lesions, abandonaments, rècords, victòries i reptes. Després de desconnectar uns dies a l’Himàlaia, Jornet ha realitzat un tour per Xina, Tailàndia, Estats Units, França, Regne Unit i Itàlia per participar en diversos actes promocionals. “Estic molt content de poder mostrar el nostre esport i la cultura de muntanya en diferents llocs del món i molt agraït per la rebuda que he tingut”, declarava Jornet.

Després d’estrenar-se a Espanya el passat mes de març, projectar-se a més de 70 ciutats espanyoles i posicionar-se entre les 30 pel·lícules més vistes del 2018, ara Path to Everest fa el salt internacional i es podrà veure en onze països europeus durant el mes de novembre i desembre en el marc del festival Montagne a Scene.

A més, de cara al mes de desembre també estarà disponible a baixar en línia en diversos idiomes a la plataforma del projecte Summits of My Life.

Res és impossible, el quart llibre de Kilian Jornet

“No hem de limitar-nos amb els impossibles, hem somiar-lo i provar-ho i veure fins on podem arribar”, així resumeix Kilian Jornet l’essència de Res és impossible, el nou llibre escrit pel corredor de la Cerdanya.

La forma de viure els entrenaments, els reptes d’alta muntanya, els centenars de carreres i els companys de viatge. A Res és impossible, Jornet comparteix reflexions i pensaments sobre l’experiència acumulada durant anys a la muntanya: els riscos que assumeix, els límits de la condició física i el voler anar més enllà. Des d’una mirada madura, sincera, honesta i vitalista parla tant de l’ascens a l’Everest com dels més de cinc-cents dorsals que s’ha penjat en carreres emblemàtiques d’esquí de muntanya i de trail running.

Al llibre també guarda un lloc als que ell anomena “companys de somnis” que l’han acompanyat en cadascuna d’aquestes aventures, com Simón Elías, Ueli Steck, Stéphane Brosse oa Vivian Bruchez, entre molts altres.

Res és impossible, editat per Ara Llibres, es pot llegir en català i castellà i és la quarta publicació de l’esportista després Córrer o morir, La frontera invisible i Summits of My Life: somnis i reptes a la muntanya.

El llibre que recull l’experiència dels cinc anys del projecte Summits of My Life publicat fa un any en català i castellà, ja es troba disponible en les seves edicions en anglès, italià, francès i noruec.

Kilian Jornet torna cap a Noruega per seguir sumant metres sobre els esquís i començar a preparar la temporada d’hivern, on encara no ha definit els reptes que enfrontarà.

10 December 2018

‘Path to Everest’ ja disponible per descarregar online a tot el món

Anterior
20 October 2018

Kilian Jornet, tercer a la general de les Golden Trail Series

Següent