Temporada trail running 2019

08 maig 2019
Temporada trail running 2019

Després de penjar-se el bronze en el mític Trofeu Mezzalama, formant equip amb Armin Höfl i Jakob Herrmann, Kilian es prepara per afrontar la temporada de trail running. Després d'un període atípic d'inactivitat per Jornet, en què s'ha centrat en la seva recent paternitat, l'atleta de la Cerdanya planteja una nova estratègia: posar el focus sobre tres carreres per treure el seu màxim potencial.

"Aquest estiu vull centrar-me en tres carreres mítiques com són Zegama, Sierre Zinal i Pikes Peak. Les he triat perquè són circuits molt exigents, amb molta història i on hi haurà els millors corredors del món. Fa anys que faig moltes carreres a l'estiu, i aquest cop vull intentar centrar-me només en tres i intentar fer-ho el millor possible ", apunta Jornet.

D'aquesta manera, Kilian Jornet adaptarà el seu entrenament per donar el 100% en aquestes tres carreres de la Golden Trail Series. Amb menys circuits en el seu calendari, Jornet podrà dedicar terminis més amplis d'entrenament i recuperació per rendir al màxim en les carreres claus.

Kilian Jornet torna amb ambició a la 17a edició de Zegama, una prova de la qual ha estat campió vuit vegades. És una carrera que l'apassiona per la seva abrupte recorregut i el seu pas per les crestes de les muntanyes basques, un paisatge que sempre és acompanyat per la pluja i el fang, el que afegeix un punt de epicidad a la competició.

L'atleta català també té experiència a Sierre Zinal, una prova que ha guanyat sis vegades, i en Pikes Peak, un marató de la qual també ha sortit victoriós, però és una carrera en què no competeix des de 2012 i que amb els seus 4.000 m de alçada posarà a prova la capacitat d'aclimatació dels atletes.

Així, amb aquests tres objectius en ment Jornet acabarà de preparar la temporada a Noruega abans de viatjar, el primer cap de setmana de juny, a la mítica Zegama Aizkorri. Si aconsegueix classificar-se, Jornet acabarà la temporada a la final de les Golden Trail Series que aquest any es disputarà al Nepal.

07 May 2019

Kilian Jornet puja al podi al mítc Trofeu Mezzalama juntament amb Armin Höfl i Jakob Herrmann

Següent