Kilian Jornet s'imposa per sisena vegada a Sierre - Zinal

13 agost 2018
Kilian Jornet s'imposa per sisena vegada a Sierre - Zinal

Kilian Jornet ha tornat amb victòria a la tercera parada de les Golden Trail Series: Sierre - Zinal. Dues setmanes després de guanyar la Comapedrosa Skyrace a Andorra, Jornet ha tornat a la competició amb una victòria en la prova suïssa.

Des del principi Jornet ha rodat al costat del grup de cap, del qual s'ha escapat a l'equador de la cursa al costat de Rob Simpson, per acabar creuant la línia de meta en solitari a Zinal amb mes de 1'30 '' d'avantatge sobre Simpson.

En creuar la meta, Jornet declarava: "Ha estat una gran carrera. Sempre és especial córrer a Sierre - Zinal. Sortim amb un grup de corredors davant, i després hem estat junts amb Rob lluitant durant bona part de la cursa, fins que a la part final he pogut obrir un forat. Sierre Zinal no et dóna descansos i has d'estar donant el 100% durant tota la cursa. Molt feliç per la meva sisena victòria aquí, i ara a recuperar bé parell ales carreres que vénen. Gràcies a tota la gent que ha estat animant durant tot el recorregut i als que han seguit la carrera en línia "

Jornet es converteix, així, en l'únic atleta en conquerir la mítica prova Suïssa en sis ocasions després de guanyar les edicions de 2009, 2010, 2014, 2015 i 2017. Fins ara compartia amb Pau Vigil l'honor de ser els únics atletes amb 5 corones . Aquest diumenge Jornet ha aconseguit la sisena.

La propera competició de Jornet serà a KIMA (Itàlia) el proper 26 d'Agost, una cursa amb 52km i 4.200m de desnivell positiu.

03 September 2018

UTMB: "El que és més bonic de competir és que no hi ha res escrit amb antelació"

Anterior
27 August 2018

Kilian Jornet guanya per quarta vegada i amb rècord el Trofeu Kima

Següent