Gràcies, Salomon!

30 novembre 2021
Gràcies, Salomon!

Ho recordo com si fos ahir: era estiu de 2023, un amic d'un amic em va regalar un parell de sabates de trail running. Aquella persona era el director de marketing de Salomon a España i, a partir d'aquell moment la marca es va convertir no només en el meu patrocinador, sinó en companys de vida. Des del principi, l'equip de Salomon, des del departament de marketing fins als desenvolupadors de producte, es van convertir en part de la meva família.

Junts vam somiar en gran: des de guanyar curses de trail i esquí de muntanya, fins a pujar els cims més alts. Vaig poder fer realitat els somnis que ni molt menys pensava que eren possibles, i en gran part va ser gràcies a aquest equip. No puc expressar la gratitut que tinc cap a Salomon per haver-me acompanyat durant més de la meitat de la meva vida.

Ha estat un viatge increïble que acaba aquest 2021: ha arribat el moment de començar un nou projecte personal a partir de l'any vinent. No es tracta de sumar-me a una altra marca, sinó d'iniciar un nou projecte del qual us parlaré aviat.

Gràcies a tot l'equip de Salomon. Gràcies als enginyers de producte que han convertit en realitat les meves idees boges sobre material. Gràcies a tots els responsables d'sports marketing que van donar suport als meus projectes, i a tots els que en van donar vida amb imatges i contingut. Moltes gràcies Joan, Pau, Gino, Greg, JYC, Félix, Serge, Patrick, Cristelle, Jeremie, Laurent, Joseph, Jean-Marc, Bruno i molts d'altres.

No puc expressar tot aquest viatge en un sol missatge. Així, que en els pròxims dies hem reunit una sèrie de vídeos per recordar aquests 18 anys plegats. 

Gràcies Salomon!

30 December 2021

Petjada de carboni 2021

Anterior
16 June 2021

El meu compromís mediambiental

Següent