Kilian Jornet torna a la competició després de tres mesos de la intervenció a les espatlles

06 febrer 2018
Kilian Jornet torna a la competició després de tres mesos de la intervenció a les espatlles

El proper cap de setmana Kilian Jornet reapareixerà competint en esquí de muntanya després de 3 mesos i mig de la seva intervenció a les espatlles. Serà a la quarta parada de la Copa del Món que tindrà lloc a Sant Vincent (França) i on es disputaran les proves en modalitat individual i quilòmetre vertical.

L'operació quirúrgica a la qual va ser sotmès Jornet tenia com a objectiu resoldre diverses lesions a les espatlles que arrossegava des de feia anys. L'atleta assegura que "fa un mes que vaig començar a esquiar i veig que vaig guanyant força i mobilitat", així mateix apunta que "la recuperació ha estat més ràpida del que s'esperava i em veig amb confiança i amb el volum necessari per afrontar ia les primeres competicions sempre amb precaució".

Per començar, l'objectiu de Kilian és participar en algunes competicions per provar el seu estat de forma i després centrar-se en les carreres de la Gran Course que tenen lloc al març i abril: "Pierra Menta i Tour du Rutor són dues clàssiques amb ambient i recorregut espectaculars i Altitoy és una de les més boniques dels Pirineus", declara.
  
Aquestes primeres competicions li serviran a Jornet per encarar els propers objectius de la temporada, que definirà en les pròximes setmanes.

14 February 2018

"Path to Everest": Summits of My Life arriba al final

Anterior
21 November 2017

Kilian Jornet i Emelie Forsberg presenten Testing Ourselves

Següent